+36-30/140-20-32  e-mail: ex3smart.com

Webáruházunk

   A mobilimhoz.hu webáruház gyári és univerzális mobiltelefon tartozékok és kiegészítők, képernyő védő fóliák széles választékát kínálja kedvező árak és szállítási feltételek mellett minden ügyfelünk számára. Termékeink között megtalálhatók az Európa szerte legkedveltebb gyártók minőségi mobiltelefon tokjai és tartozékai mellett a kedvező árú egyszerűbb mobil tokok és minőségi kijelző védő fóliák, mobiltartozékok, mobilkiegészítők és tablet pc készülékek védőtokjai, kiegészítői egyaránt. Továbbá az autósoknak elengedhetetlen mobiltelefon kihangosítók , töltők és mobiltelefontartók széles választékával várjuk vásárlóinkat.

A mobilomhoz.hu webáruházban történő megrendeléséhez nem szükséges külön regisztrálnia, áruházunk kényelmes lehetőséget biztosít a gyors, átlátható megrendelés folyamatára regisztráció nélkül is.Szolgáltató adatai:


Cégnév: Ex3 Smart Kft.

Szolgáltató székhelye :
3527 Miskolc, Vikend telep 9  ( levelezési cím )Szolgáltató telephelye: 3532 Miskolc, Andrássy u. 23   ( Üzlet )
                             
Tel.: +36-46-541-365 

Adószám: 27050022-2-05
Cégjegyzék száma: 05-09-032053

Elérhetőség: kapcsolat@ex3smart.com
Szolgáltató
egyéb elérhetősége: +36 30 140-20-32, +36 46 541-365

Szolgáltató bankszámlaszáma:
10102718-36207300-01005009

Térkép

A cégről

Rólunk

Mi Az Ex3 Smart-nál igyekszünk minden nap azon dolgozni, hogy üzletünkben és online vásárlásaid során meg találd azokat az elvárásaidnak megfelelő termékeket, amit keresel. Mindig törekszünk megfelelni a különféle vásárlói igényeknek a széles termék kínálatunkkal, melyet folyamatosan bővítünk. Mind az üzletünkben és az online felületen is törekszünk a feltett kérdésekre szakszerű és jól érthető válaszokat adni, illetve amennyiben nem tudod hogyan tedd fel a kérdést mi segítünk kibogozni.


Mi is az Ex3 Smart?

Biztosan elgondolkodtál rajta hogy mi ez a név vagy hogy mit is jelent?

Nos a két lehetséges válaszunk is akad rá:

  1. Az első eredete az volt, hogy hogyan is egyszerűsítsük le az Angol nyelvből honosított Extreme szót, hogy abból egy megjegyezhető de rövid név, kép és logó születhessen. Így a szót szótagoltuk és mivel a szó másodig felének kiejtése hasonlít a szinten csak Angol eredetű számra a 3-as (Three).
  2. A másodig válasz az elsőből született, vagyis annak megerősítéseként, hogy úgyis 3 fő kategóriába csoportosíthatjuk termékeinket melyet a hármas szám tökéletesen szimbolizál.

(Smart) mert mindenre van egy okos megoldásunk.


Mi az, amit nálunk megtalálhatsz?

A mai digitális és műszaki technológia fejlődéseknek köszönhetően már elég nehéz lenne kategorizálni a nálunk megtalálható termékeket, melyek ma már sokszor egybefolynak, avagy szoros köteléket alkotnak egymással, de ammennyiben ragaszkodunk a klasszikus paraméterekhez úgy egyértelműen kijelenthetjük, hogy területünk legfőképpen a Telekommunikáció a Számítástechnika és a Multimédia.  Üzletünkben akár azonnal is vásárolhatsz hiszen ott is több mint 1500 termék áll rendelkezésünkre, hogy azonnal kiszolgálhassunk a legszükségesebb termékekkel. Webáruházunkban pedig közel 2000 termékből adhatod le rendelésedet kényelmesen azokra a termékekre, amelyeket nem tudunk azonnal átadni. Rendelésed át vehető üzletünkben, vagy akár házhoz is szállítjuk neked 1-5 munkanapon belül.

Termékeink összefoglalva:

Mobiltelefonok, Számítógépek, Notebook, Tablet, Irodai kellékek, Fotó és Videó, Tv és szórakozás.

Mobiltelefon tartozékok: Adat- és töltő kábel, Tok, Telefonvédő, kijelző védő, hálózati töltő, autós töltők, mobiltartó, kihangosító, headset, gyári és univerzális kiegészítők.

Számítás technikai perifériás eszközök: Billentyűzet, egér, webkamera, hangszóró, játék vezérlő, monitor, fejhallgató, mikrofon,

Smart kiegészítők: okos otthon, okos csatlakozó, okos világítás, okos zár.


Szolgáltató adatai:

Cégnév : Ex3 Smart Kft.
Szolgáltató székhelye: 3527 Miskolc, Vikend telep 9.
Szolgáltató telephelye: 3532 Miskolc, Andrássy u. 23.
Cégjegyzékszám: 05-09-032053
Cégbíróság vagy nyilvántartásba vevő hatóság megnevezése: Miskolci Törvényszék Cégbírósága
Elérhetőség: ex3smart@ex3smart.com
Szolgáltató egyéb elérhetősége: +36 30/ 140-20-32
Adószám: 27050022-2-05