+36-30/140-20-32  e-mail: ex3smart.com

Információk

A mobilimhoz.hu webáruház gyári és univerzális mobiltelefon tartozékok és kiegészítők, képernyő védő fóliák széles választékát kínálja kedvező árak és szállítási feltételek mellett minden ügyfelünk számára. Termékeink között megtalálhatók az Európa szerte legkedveltebb gyártók minőségi mobiltelefon tokjai és tartozékai mellett a kedvező árú egyszerűbb mobil tokok és minőségi kijelző védő fóliák, mobiltartozékok, mobilkiegészítők és tablet pc készülékek védőtokjai, kiegészítői egyaránt. Továbbá az autósoknak elengedhetetlen mobiltelefon kihangosítók , töltők és mobiltelefontartók széles választékával várjuk vásárlóinkat.

A mobilomhoz.hu webáruházban történő megrendeléséhez nem szükséges külön regisztrálnia, áruházunk kényelmes lehetőséget biztosít a gyors, átlátható megrendelés folyamatára regisztráció nélkül is.

Oldalunkon a minimális rendelési összeg bruttó 1500 ft , amely a szállítási díj nélkül értendő.

Fontos!

  • Kérjük, hogy csak abban az esetben adj fel rendelést, ha azt valóban át szeretnéd venni! Nagyon sok munkát, időt és energiát fektetünk abba, hogy a megrendelésedet megfelelő színvonalon szolgálhassuk ki. Ha rendelésedet feladod, de nem veszed át, azzal ezt a munkát teszed értelmetlenné, ezért alaposan fontold meg mielőtt rendelsz.
  • Előfordulhat a legjobb szándék mellett is, hogy valami közbejön és mégsem tudod megvásárolni, amit szerettél volna. Ez esetben kérjük, hogy tisztelj meg bennünket azzal, hogy mielőbb jelzed felénk levélben: kapcsolat@mobilomhoz.hu 
  • Köszönjük, hogy megfontolt vásárlásoddal segíted a munkánkat és az áraink alacsony szinten tartását!