+36-30/140-20-32  e-mail: ex3smart.com

Számlázás

Fontos!

 

 • Kérjük, hogy csak abban az esetben adj fel rendelést, ha azt valóban át szeretnéd venni! Nagyon sok munkát, időt és energiát fektetünk abba, hogy a megrendelésedet megfelelő színvonalon szolgálhassuk ki. Ha rendelésedet feladod, de nem veszed át, azzal ezt a munkát teszed értelmetlenné, ezért alaposan fontold meg mielőtt rendelsz.
 • Előfordulhat a legjobb szándék mellett is, hogy valami közbejön és mégsem tudod megvásárolni, amit szerettél volna. Ez esetben kérjük, hogy tisztelj meg bennünket azzal, hogy mielőbb jelzed felénk levélben: kapcsolat@mobilomhoz.hu email címre
 • Köszönjük, hogy megfontolt vásárlásoddal segíted a munkánkat és az áraink alacsony szinten tartását!

        
       
Oldalunkon a minimális rendelési összeg bruttó 1500- ft, amely a szállítási díj nélkül értendő!


Szolgálató adatai:

Cégnév :                Ex3 Smart Kft.

Székhely:               Magyarország, 3527 Miskolc, Vikend Telep 9

Cégjegyzékszám:  05-09-032053

Adószám:               27050022-2-05

Telefonszám:         +36/30-140-20-32

Weboldal:               www.mobilomhoz.hu

Üzlet / telephely:    3532 Miskolc, Andrássy u.23.

Ügyfélszolgálat:     +36 46/ 541-365 
                               H-P: 09h-17h - ig.

E-mail cím:             kapcsolat@ex3smart.com


Számlázás 


Minden nálunk vásárolt termékről névre szóló 
e-számlát állítunk ki, melyet a termék kifizetésekor elektronikus formában bocsátunk ki és a Billingó számlázó programmal elküldjük a megrendeléskor megadott e-mail címre. 

Fontos!A számlázási adatokat pontosan add meg, mert a kiállított számlát nem tudjuk módosítani. 

Az általunk kibocsátott számla 27% áfát tartalmaz. 

ˇ         A számla a jogszabályi előírásoknak megfelel, 27%Áfa tartalommal rendelkezik sorszámozott, nyilvántartott, elszámolásra alkalmas, időpecséttel ellátott hiteles számla. 

ˇ         Számlát kizárólag valós vásárlói adatokkal tudunk kiállítani, érvényes számlázási adatok hiányában a rendelésed törlésre kerül vagy az átvétel megtagadható. 

ˇ         Garanciális hiba esetén a számlával és garancialappal egyaránt igazolhatod a vásárlást. 

 


Tájékoztató az Elektronikus Számláról 

 

Az E-számláról röviden: 

Az e-számla nem más, mint az áfatörvényben meghatározott tartalommal bíró számla, melyet elektronikus formában bocsátunk ki, és ami fokozott biztonságú elektronikus aláírással és időbélyeggel rendelkezik. Az elektronikus aláírás hitelesen igazolja a számla kiállítójának személyét, továbbá biztosítja az elektronikus számla hitelességét, tartalmának megváltoztathatatlanságát. Időbélyeggel együtt eleget tesz a 2007/CXXVII ÁFA törvény 175 §-ban foglalt követelményeknek. 
 

E-számla letöltése: 

Az elektronikus számla elkészültéről tájékoztató e-mailt küldünk a Billingó számlázó programmal, melyben szerepel a kiállított számla sorszáma, számla értéke és utalás esetén a fizetési határidőt. (Csak beérkezett vételár esetén vehető át a megrendelt termék). Az elkészült elektronikus számlákat az email-ben küldött értesítőben a "számla letöltése" linkre kattintva letölthető. 
 

E-számla megtekintése 

Az elektronikus számla nem más, mint egy számlaképet tartalmazó pdf file, melynek mellékletét képezi az APEH séma alapján készült XML. Ennek megfelelően bármilyen pdf olvasó program segítségével megtekinthető, nyomtatható. 
A legismertebb Adobe 
Acrobat Reader nevű program ingyenesen letölthető a http://get.adobe.com/reader/
 webcímről. 
 

E-számla adatainak ellenőrzése: 

Az elektronikus számla és a papír alapú számla kötelező tartalmi elemei között nincs eltérés. A www.mobilomhoz.hu által kiállított elektronikus számla számlaképe a papír alapú számlával megegyező. 
 

E-számla tárolása: 

Az adminisztráció megkönnyítése érdekében az elektronikus számlát ki lehet nyomtatni (pl. a könnyebb olvashatóság érdekében), de a kinyomtatott elektronikus számla papír alapú képe jogilag már nem minősül hiteles számlának. Elektronikus számla esetében kizárólag az elektronikus formában létező számla tekinthető számlának, annak papírra nyomtatott képe már nem. 
Kérjük a környezet megóvásának érdekében csak a legszükségesebb esetben nyomtassa ki elektronikus számláját!
 
 
Bármilyen egyéb az elektronikus számlázást érintő kérdésben várjuk kérdéseiket a kapcsolat@mobilomhoz.hu elektronikus levélcímen.


Megrendelések visszaigazolása

Megrendelések visszaigazolása
Minden megrendelés esetén a vásárláskor megadott E-mail címre vissza igazoló levelet küldünk, a kapcsolat@mobilomhoz.hu e-mail címről, melyben meg találhatók a:

1.Rendelési információk

2.Ügyfélinformációk

3.Szállítási feltételek (információk)

4.Fizetési mód

5.A megrendelt termékek

6.Összesen (A vásárlás Végösszege)

Amennyiben ezekben valamilyen eltérés vesz észre kérjük az jelezze felénk a 
kapcsolat@mobilomhoz.hu-n, hogy időben tudjuk módosítani a kellemetlenségek elkerülése miatt. Segítségét előre is köszönjük.


Vásárlástól való elállás


 • A hazai szabályozás értelmében 14 nap áll rendelkezésre a vásárlástól való elállásra.
 • Mik a legfontosabb tudnivalók az elállással kapcsolatban?
  • A terméket olyan állapotban juttasd vissza hozzánk, ahogyan átvetted. Vigyázz rá, hogy a csomagolási elemek és a tartozékok se sérüljenek.
  • A visszaérkezést/leadást követően ellenőrizzük a termék, a tartozékok és a csomagolás állapotát és ha mindent rendben találtunk kérésed szerint visszatérítjük vagy levásárolhatod az árát
  • Az elállás a következőkre nem vonatkozik:
   • bontott adathordozók (pendrive, micro-sd stb.)
   • gyári ragasztással csomagolt (roncsolás mentesen nem bontható csomagolás) mobiltelefon tokok
   • Nem rendeltetés szerűen használt, vagy sérült termékekre
   • Személyhez kötött, egyedi megrendelésekre. Ide tartoznak a komplett, egyedi igény alapján összeállított rendelések, valamint az egyedi igény szerinti nagyobb mennyiségű megrendelések.
   • Bontott, használatba vett kellékanyagok (Telefon tokok, üvegfóliák stb.).
   • Szolgáltatások esetében. Ide tartoznak a kiszállítás,
   • Bármilyen értékcsökkenést okozó használatba vételre
  • Az elállási jogot kizárólag fogyasztók gyakorolhatják. Fogyasztónak minősülnek az önálló foglalkozásán és gazdasági tevékenységi körén kívül eső célok érdekében eljáró természetes személyek.
  • Elállás esetén a visszaszállításról haladéktalanul, de legkésőbb 14 napon belül Neked kell gondoskodnod, a visszaszállítás költségei téged terhelnek. 
  • Felhívjuk figyelmedet, hogy elállás esetén a 3532. Miskolc Andrássy u. 23 szám alatt található ( Ex3 Smart) üzletünk címére kell visszajuttasd a terméket hiánytalan, eredeti, sérülésmentes állapotában.
  • A termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges beüzemelésen túli értékcsökkenésért Te felelsz, az a vételárból levonható, vagy az elállási igény megtagadható.
  • A vételárat elbírálást követően, legkésőbb 14 napon belül fizetjük vissza a fentebb leírtak szerint.